lauantai 31. tammikuuta 2015

Punakaalipata

Tän reseptin on tarkoitus osoittaa, että jos dieettiohjeessa lukee "lihaa ja kasviksia", niin se voi olla muutakin kuin kanaa ja parsakaalia tai pihvi ja salaattia (missä sinänsä ei ole mitään vikaa). Mutta kun lisää kasvikset ruokaan, niin niitä tulee syötyä huomattavasti enemmän ja monipuolisemmin kuin jos aina ajattelee et "tässä on proteiininlähde ja tässä on kasvikset". Eli et salaatti/kasvikset on ikäänkuin lisuke sen sijaan et olis osa ruokaa. Kun se lisuke on sit paljon helpompi unohtaa lautaselta pois kun dieetti joskus loppuu. Ja ei, en ole dieetillä. No joo, en tiedä saiko kukaan mun pointtia tästä mut tässä tulee...

400 g jauhelihaa
n. 300 g punakaalia
1 iso sipuli
pari isoa porkkanaa
(puolikas kesäkurpitsa)
(pari tankoa varsiselleriä)


Ruskista ja mausta jauheliha. Pilko jauhelihan ruskistuessa kasvikset. Siirrä jauheliha esim. lautaselle tai käytä kahta paistinpannua. Paista kasviksia (kookos)öljyssä n. 5 min. Lisää jauheliha kasvisten joukkoon ja kypsennä vielä hetki. Kasvikset saavat jäädä rapeiksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti